(Kinder)Coach

kindercoach

Healingsessie

Als healer/coach begeleid ik je een stukje op je levenspad, als je bent vastgelopen, of de weg niet meer weet. De eerste stap begint bij jezelf, door je te realiseren dat er iets wil veranderen in jou. Door terug te keren naar de kracht van jouw eigen hart, kun je je innerlijke kracht hervinden. Dat wat ons zo uniek ‘mens’ maakt.

Samen kijken we naar wat er speelt in je leven en scheppen we de voorwaarden, waardoor heling mag plaatsvinden. Daarin ben jij de leider, die ik begeleid. In jezelf weet je de weg namelijk wel. Ik ondersteun door ruimte te scheppen voor jou, jouw talenten, wensen en verlangens. Veel ontstaat ook vanuit stilte en de kracht van Zijn, want als je stil wordt begint het je soms opeens te dagen.

Het gaat om jouw essentie, degene die jij bent en onderweg¬†misschien een beetje bent kwijtgeraakt. Door ervaringen, angsten, verdriet…door te leven. Puttend uit de enorme bron van liefde in jou kun je weer herstellen. Daarbij ondersteun ik je met aandacht, oefeningen, soms ook vanuit de yoga, zoals ademtechnieken. Meestal maak ik ook gebruik van een behandeltafel, waar je ontspannen op kunt liggen en ik de ondersteunende energie door kan geven via mijn handen, via klanken en¬†belastende energie vrij kan worden gelaten.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en in overleg besluiten we of het goed is om meerdere keren te komen.

Waar: de Pluut 2 in Grou (Friesland)

Kosten: 40 euro per uur

 

Contact: via info@dolphinsunrise.nl, of tel. 0625066049.

 

in de stilte

stem ik de snaren

van mijn

ziel