Special event

30 December 2017

 

Met yin en goede zin oud en nieuw in!

 

Een dag om te mijmeren over het afgelopen jaar, je te bezinnen op het volgende jaar in een ontspannen samen zijn op het prachtige eiland de Burd in een mooie verbouwde boerderij: Bennemastate.

We keren eerst naar binnen met een yinyogales (ook te doen voor beginnelingen!) en na een gedeelde lunch gaan we de energie meer naar buiten richten in de vorm van dans en beweging. We besluiten door a.h.w op weg te gaan door het lopen van het labyrinth, een eeuwenoud symbool, wat je kunt zien als een levensweg naar het centrum, je hart en wat is geschilderd op de vloer van de ruimte waar wij zijn. Muziek zal ons deze dag ondersteunen: fluit, harp, drum e.a. klanken en mooie CD’s.

 

Lokatie: Bennemastate, de Burd 13

 

Tijd:      30 december van 10.30 – 16.30

 

10.30 – ontvangst bij het haardvuur met koffie en thee

11.00 – yinyoga

12.30 – lunch (potluck), wij zorgen voor soep

14.30 – dans en beweging

15.45 – lopen van het labyrinth, gezamenlijk

16.30 – afsluiting

 

Kosten:  20 euro

 

Aanmelding bij Yvonne-Kiowa via yvonnekiowa@gmail.com, of tel. 0625066049.

Familieleden, vrienden en vriendinnen zijn allemaal welkom!

(Als je kunt je eigen yogamatje meebrengen en een dekentje en evt. meditatiekussen, of –bankje.)

 

Welkom!

 

————————————————————————————-

Zaterdag 16 en zondag 17 september

Healing Circle en Temazkal zweethut

healingwerk healingwerk 2

Yvonne-Kiowa de Booij en Bert Gunn bieden een weekend aan, waarin je kunt helen en uitzuiveren wat je niet langer dient en jezelf kunt openen voor wat je wenst en waar je naar verlangt. Net voor de herfst equinox: een tijd om alle prachtige dingen te oogsten, die al geruime tijd in je liggen te wachten om te worden geoogst.

 

Zij scheppen een veilige, heilige ruimte waarin healing kan plaatsvinden op een zachte, maar wel diepgaande manier. Het helpt om een nieuwe start te maken verbonden met de bron van al het leven en jouw eigen innerlijke bron, die plek in jezelf waar je heel bent en geliefd, zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent. Je eigen intentie, gevoeld in je hart wijst je de weg. Luister ook naar je hart, terwijl je deze uitnodiging leest. Wordt er iets in jezelf aangeraakt?

Bert en Yvonne werken met diverse middelen, zoals een talking circle, zweethut en andere ceremonies, samen met dolphin energy healingwerk, lichaamswerk, zoals yoga en hartfocus, meditatie en klankhealing.

 

Zaterdag 16 september: 9.30 uur tot 20.00 uur

Healingdag met lunch en eenvoudig avondeten

Zondag 17 september: 9.30 uur tot 17.00 uur

Zweethut, eindigend met een sharing circle en potluck

 

Het leven verloopt in cirkels, van kind tot jongere en van volwassenen tot oudere. Grootmoeder Yvonne and Grootvader Bert delen hun wijsheid en levenservaring, samen met hun healing kwaliteiten. Hun liefde voor elkaar heeft hen samengebracht en zij blijken elkaar in dit werk bijzonder goed aan te vullen.

Kom en geniet van dit bad van liefde voor jezelf, voor een zeer redelijk tarief.

 

Lokatie:

Centrum Pachamama: Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum (Friesland).

Kosten:

Een donatie van 140,- voor beide dagen, een bijdrage voor het eten van zondag (potluck).

Opgave:

Bij Yvonne via info@dolphinsunrise.nl, of telefoon 0625066049, ook voor meer informatie en vragen.

 

 

Wie zijn wij?

 

Over Yvonne-Kiowa de Booij:

Altijd wanneer ik kan bijdragen aan het scheppen van een veilige ruimte, waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en waarin healing en ontwikkeling kunnen ontstaan, voel ik mij op mijn plek.

Vele jaren heb ik met kinderen gewerkt, als leraar, coach en docent kinderyoga, waar ik heb geleerd hoe belangrijk het is aanwezig te zijn in het moment, met volledige aandacht en vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Dolfijnen hebben mijn hart verder geopend op de DolphinHeartSchool en door met hen te zwemmen in het wild. Zij blijven mij begeleiden in spirit als onuitputtelijke bron van liefde en vreugde.

Yoga en meer specifiek de yinyoga heeft mij een diepe verbinding met mijzelf gebracht, steeds weer terugkerend naar een natuurlijke staat van zijn.

Het werd mijn wens mensen in een stiltecentrum te ontvangen, zodat ook zij deze staat van zijn en heling kunnen ervaren.

Zo ben ik yogalessen gaan geven, ondersteund door klankhealing.

Als klein kind leerde ik fluit spelen, maar als volwassene vond ik in de indiaanse fluiten mijn zieleninstrument.

Veel heb ik mogen leren in ceremonies en lessen vanuit diverse tradities van de natuurvolken.

Daarbij kwam na enige jaren de keltische harp als instrument, voor mij een contact met de engelenwereld. Intuitief bespeel ik dit instrument tijdens een yogales, of klank-healing sessie. Het is een helend en therapeutisch instrument, gelukkig een kleiner draagbaar formaat, waardoor ik overal kan spelen en er ook mee kan reizen. Een magisch instrument, wat je terug brengt naar jouw diepere zelf, daar waar jij een bent met je eigen bron.

Daarnaast brengt de oceandrum de verbinding met de zee en klankschalen hun eigen vibratie.

Alles is energie, alles is trilling. Een positieve trilling brengt heling, daar waar nodig. Zo speel ik in tijdens lessen en workshops op dat wat Is en daar waar ieder mens heel is. Ruimte bieden om onze oorspronkelijke kracht en talenten te (her)vinden, te helen en te ontdekken is mijn passie.

 

Over Bert Gunn:

Bert Gunn is een schrijver, leider van ceremonies, sociaal werker en klusjesman, die 22 jaar reisde met de Tolteeks Mexicaanse stamoudste Tlakaelel uit Teotihuacan in Mexico. Hij organiseerde, vertaalde en ondersteunde hem tot zijn overgang in juli 2012.

Bert is bestuurslid van de World Council Wisdom Gatherings en van de Church of the Earth, Tecutli of Kalpulli Chaplin en Zihuakoatl of In Kaltonal International en Chief van de Tonal Mitotianilitzli Teotihuacan.

Bert is getraind en gemachtigd door Tlakaelel en andere Stamoudsten om verscheidene traditionele ceremonies te leiden en hun leer door te geven. Zo begeleidt en leidt hij o.a. de Four Colors Ceremony al ruim 20 jaar over de hele wereld en de jaarlijkse Tonal Mitotianilitzli Sun Dance in Mexico, waar hij beschouwd wordt als een van de Chiefs en leidt hij Heilige Pijp Ceremonies en Temazkal (zweethutten).

Bert is de mannelijke dansleider van de Dance To Heal The Earth, ontstaan vanuit een visioen van Grandmother Robin Youngblood en geleid in diverse landen in de wereld. Hij is ook beschikbaar voor individuele healing sessies.

“Ik probeer een heel aardse (her)verbinding met ons zelf te bieden en een spirituele verbinding met het universum, door delen, ceremonie en door ons zelf te zien als een geintegreerd onderdeel van de hele schepping. De universele liefde is de grootste helende kracht in ons universum. Mijn werk is meer universeel dan verbonden aan een specifieke traditie, ook al gebruik ik meestal ten eerste de oorspronkelijke tradities vanuit Amerika.”