Tieneryoga

Tieneryoga

Op donderdag aan het einde van de middag geef ik tieneryoga, voor jongeren vanaf 11 jaar. Tijd om met je aandacht naar je lichaam te gaan, na een drukke schooltijd. Je lichaam wordt er soepel en krachtig van en je leert je te ontspannen, te focussen en de kracht van je ademhaling. Samen met leeftijdgenoten is er ook ruimte voor contact en uitwisseling en daarnaast aandacht voor jezelf, jouw grenzen, jouw mogelijkheden met jouw lichaam. Je bouwt op een rustige manier aan een sterk lichaam.De lessen worden ondersteund door muziek, ook life gespeeld, zoals de harp en indiaanse fluiten. In de lessen gebruik ik ook houdingen vanuit de yinyoga en zorg voor een fijne flow, rekening houdend met de leerlingen en wat er nodig is op dat moment. Yoga ondersteunt ook een andere sport, die je misschien beoefent, want je energie gaat beter stromen!

Waar:  de Pluut 2 in Grou

Wanneer: donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur

Kosten: een strippenkaart van 10 lessen kost 90 euro  (evt. in termijnen)

Start: donderdag 7 september 2017

Opgave: via tel. 0625066049, of email info@dolphinsunrise.nl. Een proefles kost 9 euro (contant) en ook daarvoor van te voren opgeven.

Betalingen kunnen worden overgemaakt op rekening nr. NL66TRIO0390308323 t.n.v. Y.C. de Booij en o.v.v. de naam van de leerling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuele kinderyogatherapie

Zit je kind niet goed in zijn/haar vel? Heeft je kind even extra begeleiding nodig? Kijk voor meer informatie bij kindercoach.

Meer over kinderyoga

Lees hier meer over kinderyoga.