Wie ben ik?!

Wie ben ik?!   healingwerk

Mijn naam is Yvonne-Kiowa de Booij (1959) Vele jaren verbonden aan een Vrije School in het Noorden heb ik met kinderen gewerkt als leerkracht en later gespecialiseerd in het individueel begeleiden van kinderen en het geven van kinderyoga.

Gaandeweg ben ik mij meer op volwassenen gaan richten, zoals betrokken ouders, maar ook mensen die op mijn pad komen met een vraag over hun leven. Mijn eigen jarenlange zoektocht naar mijn innerlijke kracht is nu een passie geworden om anderen te inspireren. Zo werd ik van leerkracht iemand, die kracht leert.

Dolfijnen hebben mij veel heling gebracht en blijven een voorbeeld van liefde en levensvreugde, waarmee ik mij verbonden weet. De walvissen leren mij een kracht van Zijn, een staat van liefde. De natuurvolken zijn mijn andere inspiratiebron, waar ik diverse teachings heb gevolgd en ceremonies bijgewoond, waardoor ik heb ervaren hoe wij zijn verbonden met Al wat Leeft en daar ook invloed op hebben. Maar de grootste leermeester is het leven van alledag. De ontmoeting met jou. Het geeft mij grote voldoening als wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Het is mijn passie het licht te laten schijnen op wie jij bent en wat jij kunt en daarvoor schep ik de ruimte en de mogelijkheid d.m.v. yoga, coaching en (klank)healing.

 

Opleidingen

– 1979 leerkracht basisschool
– 1999 Cochenille (3-jarige scholing voor het creatieve proces, op basis van psychosynthese en
antroposofie)
– 2004 DolphinHeArtSchool
– 2008 cursus en bijscholing over autisme spectrumstoornissen
– 2009 docent kleuteryoga
– 2009 licensie HartFocus
– 2010 docent kinderyoga en kinderyogatherapie
– 2012 cursus feminine power
– 2014 cursus feminine presence
– 2015 docent yinyoga

-2016 scholing voor harp therapeutisch werk